Activiteiten

Ons dorpshuis wordt veel gebruikt. Wist je dat:

  • Er op maandag volleybal gespeeld wordt in de gymzaal?
  • Er op dinsdag damesgym is?
  • Er op woensdagmiddag een turngroep voor de jeugd is?
  • Er op woensdag om de week een handwerk avond is?
  • Er op donderdagavond een yogales plaatsvindt?
  • Er op vrijdagmiddag ouderengym is en er koffie wordt gedronken?
  • Elke laatste vrijdag v.d. maand een jeugdsoos is?
  • Er op elke avond een bijeenkomst, vergadering of workshop georganiseerd kan worden?
  • Er ook verjaardag of familiefeesten gehouden kunnen worden?

Hieronder wat activiteiten wat we zoal doen om ons dorpshuis draaiende te houden:

NL-doet

Ook wij doen mee aan NL-doet van het Oranjefonds. NL-doet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Wil jij een dagje komen helpen? Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt het dorpshuis én het is nog gezellig ook!

Ons idee is om een bezem door het dorpshuis en de gymzaal te halen, zodat alles weer lekker fris en schoon is voordat we beginnen. Ook de tuin rondom het dorpshuis gaan we klaar maken voor het voorjaar. Tevens willen we een schutting plaatsen waarachter de containers kunnen staan, zodat de entree van de school en het dorpshuis er wat verzorgder uitziet.

Lasergame in het dorpshuis

1x per jaar gaan we Lasergamen in onze sportzaal. Vanaf 5 jaar mag je komen strijden in de arena als je durft. Tijdens de activiteit zal het dorpshuis openblijven voor een hapje en een drankje. Nieuwerwetse gezelligheid! Deze activiteit kan plaats vinden met ondersteuning van WINN en dorpsbelangen.

Potgrondactie

Net als de lente weer begint, houden wij onze potgrondactie in samenwerking met Buiter Roden. Evenals voorgaande jaren bieden we potgrond, bemeste tuinaarde en koemestkorrels voor mooie prijzen te koop aan. Wij brengen de bestelling persoonlijk bij je aan huis, dus niet zelf sjouwen met zware en vuile zakken. Gemakkelijker kan het niet en je steunt gelijktijdig het dorpshuis. Doen dus!

Pub quiz

Wat is ie lang weggeweest. De gezellige avond met een heuse quizmaster. Tijdens deze quiz kun je strijden om een heerlijke prijs en eeuwige roem. Dus schudt je buren, familie, vrienden en kennissen wakker, maak een team en beleef een leuke avond waar je kennis getest wordt in diverse vragenrondes.