Opening Ontmoetingsplaats Roderwolde 24 juni 2022

Werkgroep “Ontmoetingsplaats Roderwolde” heeft ontzettend veel en goed werk verricht.

Met vele vrijwilligers is er hard gewerkt afgelopen weken. Zo is er een Tiny Forest aangelegd waarin kinderen kunnen spelen en kunnen leren over wat er zoal groeit en bloeit. Verder is er een buitenlokaal gemaakt, een grote tafel met bankjes en een schaduwdoek waar kinderen les kunnen krijgen. Ook zijn er nieuwe speeltoestellen geplaatst, bijvoorbeeld een schommel en een watertafel en zelfs een kabelbaan. In het midden is er een overdekte picknickplaats gemaakt, hier zal veelal gebruik van gemaakt worden hebben wij het vermoeden. In de wandelgangen werden er al ideeën uitgewisseld.

Vlakbij het Dorpshuis is er een Jeu de boule baan aangelegd, zodat niet alleen de jeugd maar ook de ouderen het gezellig kunnen hebben.

Op 24 juni 16:00 uur werd de Ontmoetingsplaats Roderwolde geopend door de jongste Rowolmer kleuter Marlou Speelman & één van de oudste inwoners van Roderwolde Trieneke Aukema. Dit werd groots gevierd met Champagne ( ook voor de kids kinderchampagne) en een heuse picknick met lekkere gerechten die werden meegenomen door inwoners en kinderen.

We kijken terug op een hele mooie dag.

Mocht u interesse hebben om ons Dorpshuis te huren voor een familiedag of feest? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.